Norbrygg
NORBRYGG OSLO

Påmelding til Oslomesterskapet i pils 2018

Tid 1. September kl. 23:59 - 23:59
Adresse Valdresgata 15, 0557 Oslo
Arrangør Norbrygg Oslo v/Jørgen Olsen
Telefon 97696396

Oslomesterskapet i pils er en konkurranse i regi av Norbrygg Oslo åpen for alle Norbrygg-medlemmer (også fra andre fylkeslag). Nytt av året er at vi utvider konkurransen til å omfatte alle lagerkategorier. Det betyr at du kan levere bidrag i alle de 18 underkategoriene i klassene lys lager, mørk lager og bock i Norbryggs typedefinisjoner.

Konkurransen er todelt:

Tidslinje

Påmelding, innlevering, merking og oppbevaring

Påmelding skjer via denne siden.

Det skal leveres to flasker av hvert deltakende brygg. Flaskene merkes med en lapp med navn på brygger samt hvilken av de 18 underklassene ølet tilhører. Lappen festes med gjennomsiktig teip eller strikk. Lappen må sitte på, men samtidig være enkel å fjerne slik at flasken fremstår nøytral til bedømming.

Du må også fylle ut i feltet "Annen info til arrangør" hva slags øl du melder på (klasse/kategori). Alle øl du vil delta med må skrives inn i dette feltet.

Alle bidrag leveres til Norbrygg Oslo-styremedlem Jørgen Olsen, Valdresgata 15, 0557 Oslo. Personlig overlevering skjer etter avtale. Valdresgata ligger øverst på Grünerløkka, enkelt tilgjengelig med trikk 11, 12 og 13, eller buss 21, 30 eller 33.

Alle innleverte bidrag vil bli oppbevart på kjølerom (4 grader) fram til bedømming.

Det er gratis å delta i konkurransen. Hver person kan delta med til sammen maksimum tre forskjellige brygg.

Dersom ikke annet er spesifisert, gjelder samme regler som for flaskekonkurransen i NM (regler her).

Merk: Denne nettløsningen ble i utgangspunktet laget kun for Norbrygg-medlemmer i Oslo. Dersom du er medlem utenfor Oslo, kan du ta kontakt med arrangør og oppgi navn, medlemsnummer, e-postadresse og telefonnummer, så vil du bli lagt til manuelt slik at du deretter kan få registrert deg på vanlig måte.

Bedømming

Bedømmingen vil bli gjort av minimum tre sertifiserte Norbrygg-dommere og følger Norbryggs retningslinjer for bedømming av typeriktighet i forhold til klasse. Dommerne kårer til slutt de tre beste ølene på tvers av klasser.

Resultater og dommerskjemaer vil tilgjengeliggjort i etterkant av bedømmingen.

Premiering

Bryggerne av de tre beste ølene vinner et 19-liters Cornelius-fat og inviteres til å servere en ny batch av ølet sitt på Norbrygg Oslos stand under Publikums favoritt 2019. Vinnerne får dekket ingrediensene, men må selv brygge og servere ølet. Norbrygg Oslo stiller med stand, bannere, Lindr-tappetårn, samt CO2 og slanger/koblinger.

Mer detaljer om tid og sted for kunngjøring av vinnerne vil komme senere på denne siden.Påmelding
Hvor finner jeg medlemsnummeret?

Medlemsnummeret står på medlemskortet som du finner i
Norbryggs medlemsystem (logg inn og klikk på medlemskort).
Annen info til arrangør: